Columnist

Als food- en wijncolumnist schrijf ik vaak voor diverse gedrukte media en internet. Ook word ik door magazines gevraagd mee te werken aan artikelen over eten, wijn en wijn- spijscombinaties. Voorbeelden hiervan vindt u in de Perswijn en op Bythegrape. Op freelance basis werk ik mee aan bijvoorbeeld Winelife en diverse magazines. De specialisatie van zowel koken en wijn komt hier zeer goed van pas.

Om voor iedere doelgroep op maat te schrijven vind ik een uitdaging. Iedere groep heeft z’n eigen belevingswereld en kennisniveau. M’n uitgangspunt is wel dat een lezer er iets aan heeft. En dat ik m’n eigen mening kan geven, ook al is die niet altijd gangbaar.

Wilt u zien of ik ook voor uw lezers kan schrijven? Bij de downloads vind u een selectie van publicaties. Van gezellig tot pittig, van Italiaanse ijssalons tot dimethyldisulfide in wijn.





Veel gestelde vragen:
Kan Robèrt een column voor mijn medium schrijven??